Böneprogram

Det är en ofantlig förmån att få närma sig Gud i bön.
Därför har vi många böneprogram på Himlen TV7. Här hittar du flera av dem.
  • Live-bön
  • Böneskolor
  • Bibelundervisning om bön
  • Bönekonferenser

Tillsammans för Sverige – bönekonferens i Uppsala juni 2024

Birger Skoglund, Daniel Viklund, Patrik Sandberg och Lars Enarson delar profetiska visioner för Sverige. Johnny och Åsa Foglander öppnar fredagens mötet. Magnus och Terése Axelsson med band leder i lovsång.

På lördagen förkunnade Johnny Foglander om den trånga porten och smala vägen. Hur kommer du igenom den och hålls på vägen? Mötet öppnades av Sven Almkvist. Ulf och Philip Christiansson sjöng, likasom Magnus och Terése Axelsson med band.


Senaste

Live-bön på Himlen TV7

Var med och be när vi sänder live-bön från studion!

Varje måndag kl. 19-21 sänder vi Tillsammans ber vi LIVETV-kanalen och Facebook! Det är olika teman varje vecka och roterande team i studion. Förvänta dig en kväll med undervisning, vittnesbörd, förbön och lovsång i den Helige Andes närvaro. Sänd in dina böneämnen här.

Det andliga hemvärnet LIVE mobiliserar till strategisk bön för att höja den andliga beredskapen i Norden. Församling och länder står i dag inför inre och yttre hot, och försvaret finns i Guds Ord. Stå upp och gör dig redo! Läs mer på seriens egen sida, här!

Böneskolor

Bibelundervisning

Bönekonferenser och bönesatsningar

Hitta mer på Kategori/Bön
Hitta tusentals andra program på himlentv7.se/play

Jesus, Guds Son, öppnade vägen till Fadern för alla människor genom sin död på korset och sin uppståndelse från de döda. Låt oss därför frimodigt gå fram till nådens tron för att få barmhärtighet och finna nåd till hjälp i rätt tid.  Hebreerbrevet 4:16