Vi behöver fler volontärer! Här nedan ser du exempel på uppgifter. Skriv till respons@himlentv7.se om du ser något som passar dig.

 

Översättare
Kan du översätta från engelska till svenska? Eller från finska till svenska? Flera av våra program översätts av volontärer och du kan bli en av dem. Datorvana, språkkänsla och en förmåga att förkorta är egenskaperna du behöver!

Undertextare
Vi vill gärna ha svenska undertexter på många av våra program med svenskt tal. Det hjälper till exempel tittare med nedsatt hörsel eller den som tittar på program på mobilen i offentlig miljö. Är detta en uppgift för dig?

Tekniskt stöd till TV-tittare
Kan du ge teknisk support via telefon eller mejl till tittare som behöver hjälp att installera en smart-TV och få in vår kanal i fjärrkontrollen? Eller behöver hjälp att installera Chromecast för att få in vår kanal på TV?

Förebedjare
Bor du i närheten och vill vara med och be på plats regelbundet? Vid viktiga live-sändningar, som till exempel Tillsammans ber vi LIVE, har vi förebedjare på plats som ber bakom scen. Vill din bönegrupp be på distans för människor som vill ha förbön i samband med Tillsammans ber vi LIVE?   Ansök gärna som grupp om att bli förbönsvolontärer på distans.

Ambassadör
Vill du vara en ambassadör för oss? Detta arbete kan du göra i din egen  församling eller via sociala medier som Facebook och Instagram. Vi kan förse dig med det material du behöver för denna uppgift.