Berätta för andra om Himlen TV7!

Här kan du beställa trycksaker för utdelning så att fler kan upptäcka våra program. Klicka på plustecknet för att se bilder och mer information under varje rubrik. Vi skickar kostnadsfritt!
Längst ner på sidan finns länk till ett beställningsformulär. Har du problem med formuläret kan du skicka ett mejl till respons@himlentv7.se och skriva vilka trycksaker du önskar. Glöm inte att uppge din postadress.

 

Visionshäftet ger en bred presentation av Himlen TV7:s uppdrag och historia. Perfekt att ge till den som inte alls känner till vårt arbete och undrar vilka vi är och vad vi står för (A5 – 12 sidor).

Översikt av Temasök/Församlingsresurser i Play-arkivet med program att se tillsammans i församlingen. Här hittar du kurser för små eller stora grupper, inslag till gudstjänsten, program för barn och unga, och givetvis mängder av bibelundervisning och Israelprogram (A5 – 16 sidor).

Samlas, se och samtala kring programmen – och väx tillsammans i tron!

Bokmärken är ett smidigt sätt att tipsa om program. Våra bokmärken är 15 x 5 cm och på baksidan finns information om hur man kan se och stödja Himlen TV7.

Klicka på länken nedan för att ladda ner en pdf för egen utskrift. Passar fint på församlingens anslagstavla!

Affisch A4 Himlen TV7

 

Länk till beställningsformulär