I höst kommer olika förkunnare från kanalen åka runt i Sverige och besöka lokala församlingar. Vi vill gärna komma till just din församling och ber dig hjälpa oss att undersöka intresset för ett besök. Hur stor din församling är spelar ingen roll för oss.

Skicka ett mejl till: besok@himlenTV7.se så hör vi av oss.

Möt våra olika förkunnare

Nedan presenterar vi dem från oss som vill besöka din församling i höst. Här kommer vi också visa tid och plats för de möten som bokas in så du kan få veta när vi besöker en församling i närheten av dig. Fler förkunnare som vill besöka din församling som representant oss kommer läggas till i denna presentation inom kort.

Per Åkvist

Per Åkvist är evangelist, förkunnare, församlingsplanterare – bland annat. Han är gift med Abbi och de har två barn, Esther och Ruth. Sedan drygt än ett år är han dessutom medarbetare på Himlen TV7. Vi är så tacksamma att Gud har lett honom till oss.

Per har varit pionjär hos oss på Himlen TV7 och startat vår serie ”I framsätet” som har blivit en succé. Serien består av korta intervjuer i coola bilar med människor som mött Jesus och fått sina liv förvandlade. Programmen började sändas hösten 2020 och vi har fått in många vittnesbörd från människor runt om i Sverige som tagit emot Jesus i sina liv efter att ha sett ett avsnitt. Halleluja!

Per är dessutom verksam i Etiopien, tillsammans med sin fru Abbi som är från Etiopien. Genom organisationen Joshua Campaigns genomför de väckelsekampanjer där Per predikar, och de bedriver även socialt hjälparbete.

Simon & Örjan

Simon Ådahl och Örjan Armgren är välkända inom svensk kristenhet och inte minst bland våra tittare på Himlen TV7. De är huvudpersoner i ”Två grannar” och har medverkat  i andra program, till exempel i ”Tillsammans ber vi LIVE”.

Simon och Örjan reser land och rike runt och har möten. Deras budskap är enkelt och inspirerande: Jesus finns på riktigt och vill ha en levande relation med dig.

Rockbandet LARM

Simon Ådahl och Örjan Armgren är även med i rockbandet LARM, tillsammans med Anders Mossberg (Jerusalem), Dan Tibell (Jerusalem, XT), Andy Nordlander, trummor och Patrik Wahlund, gitarr. Larm vill besöka din församling i höst, och då även representera Himlen TV7.

Vad innebär ett besök från oss?

  • Vi predikar på söndagsmötet eller om det är ett annat möte.
  • Vi kommer berätta om kanalens vision och arbete.
  • Ofta representerar förkunnaren både Himlen TV7 och en annan organisation och vi berättar då om båda arbetena.
  • Församlingen står för mat och logi.
  • Hur kostnaden för våra resor till er fördelas kommer vi och församlingen övens om innan besöket.
  • Gemensam kollekt tas upp till Himlen TV7 och ofta en verksamhet till som förkunnaren representerar .
  • Församlingen annonserar mötet lokalt på samma sätt som ni brukar annonsera era möten, till exempel via er hemsida, i  församlingsblad och kanske i någon lokaltidning.
  • Vi annonserar mötet på våra sociala medier och genom att skicka information om mötet till de av våra tittare som bor i ert område.