Skicka gåvogram från Himlen TV7 när du vill fira någon!

 

Våra gåvogram ger glädje till mottagaren, och passar vid minne och högtid, till dop och bröllop, men även för en uppmuntrande hälsning. Gåvan kommer göra skillnad i vårt arbete med Himlen TV7, och skapar därmed glädje hos fler än mottagaren.

Bild nummer 1 är ett foto av en målning av vår medarbetare Tuija Andersson, och Bild 2 – 12 är foton tagna av vår medarbetare Maria Punnonen. Maria är fotograf vid sidan av sin tjänst för Himlen TV7, och hon låter oss använda sina bilder utan kostnad för oss – liksom även Tuija gör. Om någon vill köpa ett foto som Maria tagit kan man kontakta henne på: maria.punnonen@gmail.com

 

 

Välj vilken bild vi ska trycka på gåvogrammet och fyll i formuläret nedan. Swisha det belopp du vill ge till: 123 677 9300. Din telefon som du swishar ifrån är det nummer som ska uppges i rutan ”Köparens mobilnummer” och vi använder detta för att stämma av din beställning och din betalning. Det går även bra att betala på andra sätt – se sidan stöd oss för olika sätt att sända pengar till oss, men du behöver både ange tydligt att insättningen gäller gåvogram och dessutom meddela oss tydligt här nedan (i ”Meddelande till Himlen TV7”) vilket betalsätt du använder och när du betalar så vi kan stämma av detta.

Vi skriver ut gåvogrammet och postar det antingen till dig eller direkt till mottagaren. Vi skickar även gåvogramet som en pdf via emejl till dig. Längst ner kan du se exempel på hur gåvogrammets alla sidor ser ut. Formatet är ett A4 ark som är vikt till ett A5-kort.

Din/er personliga hälsning ser man inne i kortet när man öppnar det. Det du skriver här är det enda som kommer stå inne i kortet.

Skriv den postadress som du vill att kortet ska postas till, antingen din egen adress eller dens adress som gåvogrammet är till.