Bankgiro

Nordea, BankGiro 760-2014
Mottagare: Korsets stöd r.f.


PlusGiro

PlusGiro 97572-2
Mottagare: Korsets stöd r.f.


Swisha din gåva >>

Swish-nummer 123 677 9300

Stöd genom banköverföring

Välj belopp:

Stöd genom att ringa

0600 10070 (10,01 € + lna)
Instruktioner: Lyssna till hela meddelandet så blir donationen gjord. RA/2016/824, insamlingsregion Finland förutom Åland.

Paypal

Välj belopp:

Att be ut Guds namn i vardagen

Jehova Tsidkenu – Herren min rättfärdighet. När vi lär känna Guds karaktär och de olika namn som beskriver Honom, då kan vi be med en ny frimodighet och position. Här helgar vi Hans namn.

Böneskola

Patrik Sandberg tar oss med i bönens spännande värld. Säsong 2 har temat Att be ut Guds Ord. Säsong 1 utgår från Guds namn. Programmen på 15 min passar även att använda i bönegrupper och församlingar.

Programmen är tredelade:
1: Uppenbarelse om Gud – vem han är. Lär känna!
2: Skriftställen där vi läser och ber ut Guds Ord.
3: Utmaning att över 7 dagar göra något som vi hört. (Praktik)

Patrik Sandberg är ledare för den nationella ekumeniska bönenätverket Sverigebönen (www.sverigebonen.se). Det är en bred bönerörelse väl förankrad i hela kristenheten med ledare runtom i landet. Nationaldagsbönen samlar varje år ett ökande antal städer som ber för sju olika samhällsområden. Patrik har predikat i 10 länder och rest med Kjell Sjöberg i de nordiska länderna. Patrik skriver regelbundet om bön i kristen press och undervisar på bibelskolor och i kyrkor. Han talar för alla generationer på ett jordnära sätt och med humor. Patrik driver eget företag som utvecklar organisationer, chefer och ledare sedan 18 år (www.foretagscoach.se). Han bor i Stockholm med sin fru och två barn.

  • Första sändningen: 2015-12-14, Himlen TV7
  • Avsnitt nummer: 11
  • Längd: 15 min
  • Talade språk:
  • svenska
  • Översättningar:
  • finska