Bankgiro

Nordea, BankGiro 760-2014
Mottagare: Korsets stöd r.f.


PlusGiro

PlusGiro 97572-2
Mottagare: Korsets stöd r.f.


Swisha din gåva >>

Swish-nummer 123 677 9300

Stöd genom banköverföring

Välj belopp:

Stöd genom att ringa

0600 10070 (10,01 € + lna)
Instruktioner: Lyssna till hela meddelandet så blir donationen gjord. RA/2016/824, insamlingsregion Finland förutom Åland.

I Afrika med Pastor Tommy Lilja

Nu är vi uppe i 100 avsnitt av programserien Life in Him och i detta avsnitt vill vi bjuda på något riktigt speciellt. Pastor Pontus åker till Ndola, Zambia tillsammans med Pastor Tommy Lilja och TLM (Tommy Lilja Ministries) på en "mega crusade”.

Under fyra dagar får vi följa med vad som sker på kampanjen och vi får bland annat se en blind kvinna återfå synen, en man som inte kunde gå började dansa och springa. Det som fångade allas hjärtan var den lilla pojken som var totalt dövstum och vid 8-9 års ålder hörde han och talade för första gången. Kraften finns i namnet Jesus och Jesus är den samme i Finland och i Sverige som i Afrika. Detta avsnitt kommer att ta dig in i den verklighet vi lever i och att Guds kraft i namnet Jesus är verklighet.

Life in Him

Programserien berättar om Jesus Kristus, Herren och Frälsaren. Producent och programvärd är Pontus J. Back, evangelist och musiker. På sina resor träffar han intressanta människor med gripande livsberättelser, de flesta av dem motorcyklister och bilentusiaster.

Pontus J. Back grundade och leder motorcykelklubben Ambassadors For Jesus Christ Motorcycle Ministry - Europe Ambassadors. Han är även pastor i församlingen Fountain of Life Church i Okeechobee, Florida. Därtill reser han med pastor Tommy Lilja vid PTL Ministries vid dennes missionsresor runt om i världen.