Temasök – din dörr till Play-arkivet

image

I Himlen TV7:s Play-arkiv finns tusentals program att se när som helst! Men var ska jag börja?

Våra Temasök är ett sätt att hitta in i Play-arkivet. I varje Temasök har vi samlat det bästa ur arkivet kring ett visst tema – hela serier, enstaka avsnitt ur serier och fristående program.  Och varje program blir i sin tur en dörr som leder vidare till ännu fler program att upptäcka!

Exempel på Temasök:

Här hittar du också vår nya fräscha sida för Barn och program samlade för dig som är Ung.

Hela sidan Församlingsresurser är också ett Temasök! Här hittar du program som passar särskilt bra att använda i gudstjänster, barn- och ungdomssamlingar, smågrupper och som kurser i församlingslivet.

hemsidan hittar Temasöken genom att gå till Play-arkivet och klicka upp rullgardinen vid Temasök. Du kan också söka program via rullgardinen i Kategorier eller A-Ö.

I appen landar du på Temasöken när du klickar på Play-arkiv längst ner på skärmen. Om du hellre vill söka via Kategorier byter du till den fliken.

Både på hemsidan och i appen kan du förstås alltid använda dig av sökrutan och skriva in ett nyckelord för att hitta rätt. Sökresultatet visar då träffar under tre olika flikar: program i Play-arkivet, Temasök och artiklar som publicerats på hemsidan.