Tillsammans ber vi LIVE 23/5 – om Andens gåvor och ledning

På måndag är det dags igen! Att be tillsammans via live-sändning. Var med och be du också!

Temat denna gång är Andens gåvor och ledning. I studion: programledare Johan Edberg med Jimmy Larsson och Daniel Nordin. Vi ber om en sund förståelse av Andens gåvor samt för alla dina behov.

Skicka gärna in dina böneämnen redan nu.

  • SKRIV DINA BÖNEÄMNEN VIA forbon@himlentv7.se, Messenger eller helt anonymt på www.himlentv7.se/forbon. Böneämnen som rör temat har företräde i studion, men vi ber för alla böneämnen som kommer in.
  • SKRIV GÄRNA OCKSÅ IN OM BÖNESVAR, så får vi tacka Gud tillsammans.

Välkommen med och be! I Jesu namn.

Mån 23/5 kl. 19.00-21.00
Tillsammans ber vi LIVE
Se programmet på TV-kanalen eller Facebook
I Play-arkivet här

Kommande bönekvällar:
Mån 30/5:  Föräldraskap. Programledare Per Åkvist med Andreas och Marie Skogvard. Vi ber om sunda relationer och för alla dina behov.

  • Mån 6/6 kl. 19-22, Sveriges nationaldag:
    NYTT LIVE-BÖNEPROGRAM: Det andliga hemvärnet LIVE
    Läs mer på Aktuellt här.

Mån 13/6, säsongens sista Tillsammans ber vi LIVE: Helande från sjukdom. Programledare Per Åkvist med Edward Thomas och Peter Ahlman. Vi ber om helanden och för alla dina behov.

— SOMMARPAUS —

Mån 15/8: Helande från sjukdom. Programledare Per Åkvist med Edward Thomas och Johan Edberg. Vi ber om helande från sjukdom och för alla dina behov.
Mån 22/8: Relationer och ensamhet. Programledare Per Åkvist med Andreas och Marie Skogvard. Vi ber om sunda relationer och för alla dina behov.
Mån 29/8: Frihet från beroende. Programledare Emanuel Norén med Ewa-Karin Ottosson och Ulla Lennartsson. Vi ber om frihet från olika beroenden och för dina övriga behov.
Måndagar 19-21 med avbrott för Israelnyheterna kl. 20 på TV-kanalen.