Start 17/4 – Att höra Guds röst

image

Kan alla troende höra Guds röst? Hur kan jag vara säker på att det är Gud som talar och vad gör jag när jag fått ett tilltal? Det är frågor som ligger bakom den nya serien Att höra Guds röst.

Sverigechef Daniela Persin berättar mer om satsningen:

– Jag har blivit förvånad över hur lite det undervisas konkret om att höra Guds röst. Och jag har sett att det finns en stor hunger efter att höra mer och få praktiska tips om hur vi kan urskilja Guds röst. Därför ville vi göra en serie där både unga och gamla i tron berättar om sina erfarenheter av att höra Guds röst i vardagen.

– I serien ger vi jordnära tips och visar att det här är något som Gud vill att alla troende ska vandra i. Det handlar om den levande gemenskapen med Jesus dag efter dag!

Serien består av elva korta program där vittnesbörd varvas med undervisning.

Här är några av rubrikerna:

  • Kan jag höra Guds röst?
  • Varför ska jag bry mig om att lyssna?
  • Gud talar genom drömmar och syner
  • Hur vet jag att det är Gud som talar?
  • Varför hör jag inget?
  • Vad gör jag nu?

Serien är framtagen i samarbete med organisationerna Bibelskola för alla, Ny Generation, Sverigebönen och YWAM Sverige. Medverkande är bland annat Sven Almkvist, Andreas Häger, Louise Gustafsson, Lotta Stevens och Patrik Sandberg.

 

ATT HÖRA GUDS RÖST – PREMIÄR 17/4
Onsdagar och lördagar kl. 20.15 på TV-kanalen
Därefter i Play-arkivet via seriens egen sida: himlentv7.se/guds-rost

Se trailer för serien här


Ny på Himlen TV7? Läs mer om olika sätt att se Himlen TV7 här.