Säsongstart 9/1: Tillsammans ber vi LIVE – om helande från sjukdom

image

Snart är Tillsammans ber vi LIVE tillbaka!

Surfa in på måndagkvällar hela våren från 9/1. Då är programledarna tillbaka i studion med sina bedjande vänner och delar Guds Ord och lyfter tittarnas böneämnen inför levande Gud! Som ser varje människa och hör bön! De böneämnen som inte ryms med i studion får förbön i programmets bönegrupper i både Sverige och Finland.

Så skriv frimodigt in, så ber vi tillsammans!

Första kvällen efter helguppehållet inbjuder vi särskilt dig som är sjuk att vara med! Då ber programledare Per Åkvist med Johan och Nancy Edberg om helande från sjukdom och för andra behov som du har.

Skriv gärna in dina böneämnen redan nu!

  • SKRIV DINA BÖNEÄMNEN VIA forbon@himlentv7.se, Messenger eller anonymt på www.himlentv7.se/forbon. Böneämnen som rör temat har företräde i studion, men vi ber för alla böneämnen som kommer in.
  • SKICKA OCKSÅ GÄRNA IN OM BÖNESVAR, så tackar vi Gud tillsammans.

Låt oss be! I Jesu namn!

TILLSAMMANS BER VI LIVE
Måndagar kl. 19.00-21.00
På TV-kanalen eller Facebook
I Play-arkivet här

Kommande sändningar:
Mån 16/1: Övervinn lågkonjunktur. Programledare Per Åkvist med André Andersson och Thomas Lennartsson. Vi ber om Guds ingripande i svåra ekonomiska omständigheter och för dina behov.
Mån 23/1: Guds närvaro i det profetiska. Programledare Per Åkvist med Åke Carlson och Johnny Foglander. Vi ber om sund förståelse av det profetiska ordet och för dina övriga behov.

Därefter måndagar hela våren, kl. 19-21 med avbrott för Israelnyheterna kl. 20 på TV-kanalen.

Tillsammans ber vi LIVE är ett direktsänt förbönsprogram med roterande team och fokus på olika teman varje gång. Förvänta dig en kväll med undervisning, vittnesbörd, förbön och lovsång i den Helige Andes närvaro.