PROGRAM NR 100!! Se Tillsammans ber vi LIVE 26/9

image

Det är dags att tacka Herren tillsammans!

På måndag sänds BÖNEKVÄLL NR 100 av Tillsammans ber vi LIVE!!

Denna jubileumssändning har temat Äktenskap och relationer. Kvällens programledare är Emanuel Norén och med sig i studion har han Andreas och Marie Skogvard. – Vi ber för sunda relationer och intimitet och för dina behov.

Skriv gärna in dina böneämnen redan nu.

  • SKRIV DINA BÖNEÄMNEN VIA forbon@himlentv7.se, Messenger eller anonymt på www.himlentv7.se/forbon. Böneämnen som rör temat har företräde i studion, men vi ber för alla böneämnen som kommer in.
  • SKRIV GÄRNA IN OM BÖNESVAR OCKSÅ, så får vi tacka Gud tillsammans.

100 kvällar att tacka Gud för!

Serien inleddes 11/11 2019 och sedan dess är det många som deltagit i bönen – vid skärmarna, i studion och bakom kulisserna. Många har skrivit in om bönesvar och hjälp de fått under denna tid. Det är en stor glädje och uppmuntran!

  • HAR DU BÖNESVAR DU VILL DELA, så gör det. Då får vi tacka och prisa Herren tillsammans. Du kan skriva via kanalerna som nämns ovan.

Varje måndag har haft ett tema. Det gör att programmet utgör ett ”ANDLIGT APOTEK” I PLAY-ARKIVET, där programmen fått vara till hjälp också i efterhand.

VÄLKOMMEN MED PÅ MÅNDAG! Då får programmet också KORT BESÖK av visionsbäraren, Himlen TV7:s Sverigechef Daniela Persin, och långvarige programledaren Per Åkvist. Per på distans från Etiopien!

Tillsammans ber vi och tackar Gud!

TILLSAMMANS BER VI LIVE
Måndagar kl. 19.00-21.00
På TV-kanalen eller Facebook
I Play-arkivet här

Kommande teman:
Mån 3/10: Helande från sjukdom. Programledare: Per Åkvist med Edward Thomas och Peter Ahlman. Vi ber om helande från sjukdom samt för dina behov
Mån 10/10: Frihet från beroende. Programledare: Emanuel Norén med Ewa-Karin Ottosson och Harry Andersson. Vi ber om frihet från olika beroenden och för dina övriga behov

Måndagar 19-21 med avbrott för Israelnyheterna kl. 20 på TV-kanalen.

Tillsammans ber vi LIVE är ett direktsänt förbönsprogram med roterande team och fokus på olika teman varje gång. Förvänta dig en kväll med undervisning, vittnesbörd, förbön och lovsång i den Helige Andes närvaro