NYA AVSNITT 9/11: Kungen kommer – om Mellanöstern och Jesaja 19

Se tre nya avsnitt i Kungen kommer! Serien som frågar hur vi kan förbereda oss inför Jesu återkomst som Kung. Hur ser vårt framtidshopp ut?

I dessa nya program samtalar programledaren Daniela Persin med Tom Craig som tjänat Herren i Mellanöstern i 30 år. Hans särskilda fokus är profetian i Jesaja 19 om hur Herren vill att hela Mellanöstern ska bli en välsignelse mitt på jorden.

Se trailer här!

Först ut:
Avsnitt 67,  ons 9/11
Egypten, Assyrien och Israel tjänar Herren
Herren kallar Egypten för sitt folk, Assyrien sina händers verk och Israel sin arvedel. Men är inte Israel Guds folk? Vad betyder detta? Samtal utifrån Jes 19:23-25.
Det kommer också en böneguide (pdf) för Guds planer enligt Jesaja 19.

Avsnitt 68, ons 16/11
Kärleken tilltar för brudeskaran
Vad skulle hända om araber och judar i Mellanöstern skulle komma till tro på Jesus och börja älska varandra och ryktet spred sig världen runt? Samtal utifrån Joh 17:17-23.

Avsnitt 69, ons 23/11
Världens blickar vänds mot Jerusalem
Inte bara Israels grannländer har sin blick på Jerusalem – hela världen vill vara med och bestämma. Men väntar otrevliga överraskningar dessa länder? Samtal utifrån Sak 14:14-17.

Som vanligt i denna serie finns bibelorden som nämns samlade i en pdf, här.

Missa inte denna djupdykning i Bibelns profetior om den yttersta tiden!

Nya avsnitt!
KUNGEN KOMMER
Avsnitt 67-69
Onsdagar kl. 18.30 på TV-kanalen, från 9/11
Repris fredagar kl. 18.00, från 11/11
Därefter i Play-arkivet här
Hela serien finns här

På den dagen skall det finnas en banad väg mellan Egypten och Assyrien, och assyrierna skall komma in i Egypten och egyptierna in i Assyrien, och egyptierna skall tjäna Herren tillsammans med assyrierna. På den dagen skall Israel vara den tredje vid sidan av Egypten och Assyrien, en välsignelse mitt på jorden. Herren Sebaot skall välsigna dem och säga:

Välsignad vare Egypten, mitt folk,
och Assyrien, mina händers verk,
och Israel, min arvedel!
Jesaja 19:23-25