Här hittar du exklusiv digital konsert, bloggar från bandmedlemmarna, försäljning av albumet, bokning av bandet m.m.
Klicka på de röda länkarna för att navigera här på sidan!


Erbjudande!

Få albumet med signaturer hemskickat till dig och var samtidigt med i utlottning av två signerade trumskinn genom att bli en del av Bärarlaget.
De 50 första som stöttar med minst 250kr/mån (25€) får del av erbjudandet. Du stöttar Himlen TV7 i att göra fler produktioner i vårt arbetet att sprida Guds rike genom videoproduktion.

  Fyll i kontaktuppgifter:

  Fyll i hur du vill bidra: *

  (belopp)


  *Utlottning sker den 17 december kl. 12.00 och redovisas här på sidan. Vinnaren kontaktas via e-post. Så länge informationen ligger kvar på sidan finns det platser kvar bland de 50 första beställningarna.


  Den 13 november 2020 av Anders Mossberg:
  Hejsan! Anders här. Först tusen tack för att jag får låna din tid en liten stund. För mig personligen är det nästan surrealistiskt att hamna i ett band igen. Och ovanpå det få lov att spela in ett album i dessa tider. Jo visst, jag är med i Jerusalem och vi spelar med ojämna mellanrum, men i stort sett är jag frilans-dansare och ramlar in och ut av diverse musikaliska sammanhang, förutom det mesta av det här året då… Mer eller mindre allt offentligt musicerande har ju strypts av pandemin.

  Men musiken finner bara nya vägar… Och plötsligt står jag då som inte bara glad basist utan också som låtskrivare – nu har jag ju skrivit en del tidigare men det har varit lite mer under radarn – och sångare. Det sistnämnda sker med inte lite bävan men jag skattar mig lycklig som kan luta mig på herr Ådahls grymma rutin. Just det. Herr Ådahl.

  Förutom Danne Tibell, som jag ju känt sedan 77-78 via min första tid i Jerusalem, så har ju också Simon och jag stött på varann under åren, Bl.a. fick jag spela bas på hans första solo-album och dessutom turnera lite med honom. Men oj vad kul att få hänga och jobba med broder Simon. Hans granne Örjan har levererat rårockröst till låtarna och är också en härlig bekantskap. Patrik, som är en djuplodande teolog och lärare, har jag mött via Andy och jag har också fått vara en del av en av hans produktioner.

  Hans göttiga gitarrspel dyker upp både här och där på albumet. Andy är inte bara ett trumlokomotiv uppväxt med hårdrocks-hjältar som Rainbow och Maiden (och Jerusalem – det var så vi först fick kontakt) Han är dessutom ett lokomotiv i bandet med massa idéer och driv. Danne. Det är så kul att få höra honom gå loss ordentligt på Hammonden och syntarna. Jag är ju gammal Deep Purple-fan och det låter lite så ibland.

  Men allra mest låter det bara Danne! Det ska bli väldigt spännande att höra vad ni lyssnare tycker om vårt album. Det är ett album som står på solid hårdrock-grund men eftersom vi alla också har andra influenser så smyger det sig in både det ena och andra genom dörrarna till hårdrocks-huset. Framförallt känns det fint att få ge ut ett album med texter om Gud, Jesus och oss människor.

  Jag tror det behövs idag. Skulle det vara så att du blir berörd av det du hör så finns vår kontakt info på sidan. Skriv gärna en rad så svarar vi. Kanske inte direkt men svar får du. Ok. Lite lösryckta tankar en torsdags-kväll ute på Donsö i Göteborgs södra skärgård där jag arbetar lite som musikledare.
  Big Bless från Moss
  Den 13 november 2020 av Andy Nordlander:
  Jag är uppväxt i ett hem där musik har funnits så långt jag kan komma ihåg. 
  Jag har en äldre syster som spelade blåsinstrument, men framför allt har jag två äldre bröder som båda spelade trummor. 

  Själv är jag självlärd när det gäller trummandet, mina bröder lärde mig det grundläggande, sedan lär jag mig fortfarande. 

  Är en hopplöst insnöad trummande rock nörd.
  Allt som har med trummor och Rockmusik brukar jag kunna grotta ner mig i. 

  De andra i bandet brukar skylla på mig, att det är mitt ”fel” att vi har ett band och att vi nu  har gjort en platta, själv skyller jag allt på Gud. 

  Det är Gud som öppnat alla dörrar, det är han som tog tag i mig, fast jag beslutat mig för att lämna allt som hade med gud och kyrka att göra. 

  Vad har jag då för förväntningar av vår platta som vi nu släpper? 
  Ska jag vara riktigt ärlig tror jag att det finns ett stort sug efter ny Rockmusik på svenska. 
  Ja menar hur många rockband finns det i vårt land som sjunger på svenska och hur många av dessa band har texter med någon andlig innebörd?!?! 

  Jag hoppas att plattan kommer gå hem i stugorna, vi kan ju bara göra det vi tycker är roligt och bra, nu är det upp till lyssnarna att bedöma. Det ska bli väldigt spännande att se och höra vad ni tycker!! 

  Sedan hoppas jag att vi kommer komma ut och spela live, det skulle vara fruktansvärt roligt. 
  Larm! är ett fantastiskt bra band, vi hann ju bara göra en konsert där alla i bandet var med och det var fantastiskt roligt och jag vet att det var väldigt uppskattat. 
  Vi får hoppas att coronan tar ett kliv tillbaka och försvinner, för då kommer vi garanterat ut och spelar, jag vet att alla vill det, vi har ett fantastiskt låt material. 

  Vill även passa på att tacka de övriga i Larm!, att lilla jag får vara med, det är helt otroligt att jag är med i ett band med några av mina barndomsidoler.. 
  Gänget på Himlen tv7 – tack för det ni gör, helt otroligt!!!
  Leif Cederfjord på Talking music, du är grym!! 
  Sedan vill jag även passa på att tacka min fru som alltid ställer upp 200% på mitt musikintresse, kommer aldrig kunna gottgöra för hennes uppoffringar, jag menar hur många trummisar har sin egen fru med sig som hjälper till att rodda vi var och varannan spelning…. 

  Tack och bock Hårdrock 
  Andy 
  Den 13 november 2020 av Simon Ådahl:
  Titeln på vårt nya album är faktiskt högaktuell. Vi som tror på Jesus i detta land har alltför länge varit tysta. Vi vittnar inte längre för våra grannar, arbetskamrater eller andra i vår närhet om vår tro på Jesus. Nu kanske jag generaliserar och drar alla över en kam.

  Jag vet att en del kristna är duktiga på detta men totalt sett har faktiskt de kristna i detta land backat och tystnat. När vi sedan ser på situationen i Sverige idag så finns det ett skriande behov av att vanligt folk behöver höra talas om vägen, sanningen och livet. Vi sitter faktiskt på svaret för människorna. Den psykiska ohälsan slår hårt mot alla ålderskategorier.

  Unga, medelålders och äldre äter antidepressiva läkemedel för att klara av sin vardag. Psykakuterna har aldrig haft så många besökare som söker hjälp för sitt själsliga illamående. Människor frågar och undrar om livet överhuvudtaget har någon mening. Den vanligaste dödsorsaken bland män 15-35 år är inte cancer eller covid 19. Det är självmord.

  Med detta i åtanke är det faktiskt GULD att tala ut. Jag hoppas att skivan vi släpper kanske kan väcka någon eller några att börja våga dela sin tro till andra i vardagen. Jag hoppas att även du som läser denna text börjar våga lite mer för TALA ÄR GULD är faktiskt vad vi vill uppmana till.
  Simon Ådahl

  Boka gruppen Larm! till ditt event! Skicka en intresseanmälan:

   Namn:

   E-post:

   Datumförslag:

   Ort:

   Telefonnummer:

   Skriv en hälsning:


   Se även livberättelser med Simon Ådahl och Örjan Armgren i serien ”Två grannar”

   Himlen TV7 producerar serien ”Två grannar” där Simon och Örjan berättar vad Jesus gör i deras och andras liv. Just nu planeras inspelning för säsong 3. Var med och se och dela.