Se kanalen via app eller dator. Himlen TV7 sänder tablåbaserad Webb­-TV dygnet runt och har tusentals program att sökas fram och ses på Play-TV när som helst.

På dator

Öppna startsidan www.himlentv7.se. Du kan följa sändningarna alla dagar dygnet runt genom att klicka på fliken längst till vänster på startsidan: Webb-TV. Tablån över programmen hittar du på flik nr 2: Tablå. De flesta programmen kan också ses via gratis Play­-TV. Detta programarkiv finns bakom flik nr 3 på startsidan: Play-TV. I sökrutan kan du söka teman och namn som intresserar. På fliken längst till höger kan du följa med programnyheter och annat aktuellt på kanalen: Aktuellt.

Om videon du valt på Play-TV inte startar, kan Flash-spelaren behöva uppdateras.

På mobilen

Hämta vår app ”Himlen TV7” gratis i  App Store eller Google Play.

Följ Webb-TV 24/7 enligt tablån och sök fram tusentals program på Play-TV. Där kan du se det som intresserar just dig när du vill, helt gratis.

Programnyheter kan du följa på Facebook eller via hemsidan.

I tv-rutan via Apple TV, Chromecast eller vanlig HDMI-kabel

Nu kan man även använda Chromecast för att föra över (casta) programmen till tv-rutan, genom webbläsaren Chrome.

Nya Apple TV kan man använda genom vår app ”Himlen TV7” som kan hämtas gratis på App Store.

Har du ett HDMI-uttag på din TV och webbuppkoppling kan du streama Himlen TV7:s program till din TV via en Apple TV-box. Du behöver även skaffa dig ett Apple-id på webben. Fråga mer hos din leverantör.

Med gamla Apple TV kan man se kanalen genom att använda Airplay från en webbläsare.

Det går också att koppla datorn/mobilen till tv:n med en vanlig HDMI-kabel.

På tv i Finland

I Finland kan kanalen även ses hemma i tv-rutan via Telia FI:s (f.d. Sonera), JNT:s och Ålcoms nät.

Hos Telia FI ingår kanalen i de riksomfattande IPTV- och kabel­nätverken, på kanalplats 46 i båda näten. Hos Ålcom ingår kanalen i det kristna paketet för IPTV på Åland, kanalplats 246. I Österbotten är kanalen med i JNT:s (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) baspaket, kanalplats 246 för  IPTV och 339 för kabel-TV. Vi jobbar på att komma in på fler nätverk. Fråga gärna efter kanalen hos din operatör!

Avsikten är att komma in på fler IPTV-­ och kabelnätverk, även i Sverige. Var gärna i kontakt med din tv-operatör och be dem att ta in kanalen i sitt utbud.

Andra tips om hur man kan se Webb­-TV på vanlig tv

Vanliga tekniska lösningar för att koppla ihop datorn med tv:n kan man läsa om på SVT:s tittarservice. Använd sökfraserna ”Koppla ihop datorn och tv” eller ”Så ser du SVT Play på TV”.

Tyvärr har vi inte möjlighet att ge tekniskt stöd för att koppla ihop datorn med tv:n utan ber tittarna vända sig till lokala experter.