TV7 Israel – Tecken i vår tid 3/6

Se ett nytt avsnitt i Tecken i vår tid från Himlen TV7:s Jerusalem-redaktion.

I efterdyningarna av operation ”Murens väktare” och upploppen i Jerusalem samtalar Amir Tsarfati och Jonathan Hessen om Hamas verkliga syfte och varför shiamuslimska Iran samarbetar med sunnimuslimska rörelser.

Följ serien om den senaste månadens händelser i Mellanöstern i ljuset av Bibelns profetior.

TV7 Israel – Tecken i vår tid
Avsnitt 6: ”Murens väktare” och Jerusalems roll
Tors 3/6 kl. 20.15 på TV-kanalen
Repris lör 5/6 kl. 17.30
I Play-arkivet här
Hela serien i Play-arkivet här

Kommande avsnitt sänds tors 1/7.

Hes 39:21–22:
”Jag ska uppenbara min härlighet bland hednafolken, så att de alla ser min dom som jag har verkställt och hur jag låtit min hand drabba dem. Israels folk ska inse att jag är HERREN deras Gud, från den dagen och för all framtid.”

Hitta andra serier från TV7 Israel på Temasök i Play-arkivet här:
Bibelprogram från Israel
Nyheter och analys