Himlen TV7 söker tv-producent till Uppsala

Brinner du för att föra ut evangeliets budskap genom video och tv? Gillar du att utveckla programformat och -koncept för olika målgrupper?

Himlen TV7 söker en producent lokalt till vår moderna studio i Uppsala, helst på heltid. Vi söker dig med utbildning och/eller erfarenhet av tv-produktion med betoning på projektledning: planering, koordinering, scenografi och regi. Om du har goda tekniska kunskaper inom tv-produktion är det en fördel, men även du utan god teknisk kompetens kan vara rätt person för oss.

Din första uppgift blir att vara medproducent för Det andliga hemvärnet LIVE tillsammans med vår Sverigechef Daniela Persin som är seriens innehållsproducent.

Personen vi letar efter är en kreativ, självgående och flexibel teamarbetare med initiativförmåga. Samtidigt är du ansvarstagande, systematisk och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och tar gärna kontakt med dem. God kommunikationsförmåga i tal och skrift är en förutsättning, likaså goda IT-kunskaper.

Men det viktigaste kriteriet när vi anställer är att du älskar Gud och att du förstår och vill överlåta dig till vår vision. Himlen TV7 har en unik profil som vi är måna om att bevara. Därför är det viktigt att du helhjärtat kan ställa dig bakom kanalens kallelse att vara en profetisk röst som betjänar både enskilda troende, Kristi kropp som helhet och dem som ännu inte känner Jesus.

I ditt personliga brev vill vi att du berättar:

  • Hur du kom till tro och hur din trosvandring sett ut hittills.
  • Hur du uppfattar Himlen TV7:s vision och programutbud, och särskilt visionen för Det andliga hemvärnet LIVE.
  • Varför du tror att du är rätt person för tjänsten.

I ditt CV vill vi att du inkluderar:

  • Utbildning och/eller erfarenhet av tv-produktion med betoning på projektledning: programkoncept, planering, koordinering, scenografi och regi. Vilka är dina starka respektive svaga områden?
  • Eventuell utbildning och/eller erfarenhet av tv-produktion med betoning på teknik och redigering: bildproduktion, kamera-, ljud- och ljusteknik samt redigering av video och stillbildsgrafik. Vilka är dina starka respektive svaga områden?
  • Eventuell utbildning och/eller erfarenhet av att skriva kommunikativa texter.
  • Eventuell utbildning och/eller erfarenhet av att använda sociala medier i marknadsföring.
  • Referenser inklusive senaste arbetsgivare.
  • Portfolio med beskrivning av din roll i varje projekt.

Vid eventuella frågor kan du kontakta Sverigechef Daniela Persin på telefon 0733 60 55 47 eller e-post daniela.persin@himlentv.se. Skicka din ansökan till samma e-postadress. Skriv Ansökan tv-producent i ämnesraden. Anställningsprocessen med potentiellt lämpliga kandidater går vidare till intervjuer. Tjänsten tillsätts när lämplig kandidat har hittats.

Himlen TV7:s kontor och studio finns i fräscha lokaler nära infarten till Uppsala vid E4 med gratis parkering. Vi är ett kreativt och dynamiskt team på sju personer på kontoret förutom flera personer på distans. Den moderna studion är 80 m2 och byggd för smidig växling av scenografi.

Himlen TV7 har verkat i Uppsala sedan hösten 2018, efter uppstarten i Helsingfors. Kanalen är en del av mediahuset Heaven TV7 som började sända finskspråkiga program från Helsingfors år 2003 och grundade en nyhetsstudio i Jerusalem 2008. Himlen TV7 startades som en missionssatsning för att nå Sverige, Svenskfinland och Åland med Guds Ord. Mediahuset har kanaler även på estniska och ryska.