Tittarrespons, del 4

Himlen TV7 bibelundervisning har öppnat ögonen och bekräftat många bibliska områden, som inte belysts i andra predikningar i kyrkor. Min bibelsyn på Israel och det judiska folket bekräftas av HTV7, att Bibeln är en bok och Israel är världens medelpunkt. Jag känner mig ofta välsignad när nya sanningar dyker upp i olika program. HTV7 är till välsignelse!

-Alf, Sjör

Jag upptäckte TV7 i ett läge i mitt liv, när jag var väldigt trött och sliten och kände mig riktigt missmodig. Jag hade sån hunger, så jag var riktigt förtvivlad, för jag hade inte alltid tillgång till ’mat’ som fick mig att känna mig mätt. På TV7 har jag fått djup, fin undervisning som gör att jag har fått en mycket större förståelse för Bibeln och historien om t.ex. det judiska folket. Det är så otroligt spännande, så jag har blivit riktigt inspirerad och mycket gladare igen. Även programmet It´s supernatural är fantastiskt inspirerande, för det är så härligt att få höra vad människor själva upplevt. Ja, hjälp, jag kan inte nämna alla bra program, för det finns så många och jag kan och vill verkligen rekommendera kanalen, vilket jag också gör till alla jag träffar. Även min egen husläkare fick ett visitkort till TV7 och han tog emot det med glädje. 😀

-Susanne Övringe


Berätta gärna vilken betydelse Himlen TV7 har eller har haft i ditt liv. Ange även namn och ort. Skicka din respons till respons@himlentv7.se eller via respons-fältet nere på sidan.

Du kan gärna även skriva en recension på Himlen TV7:s Facebook-sida: https://www.facebook.com/himlentv7?sk=reviews.