Tittarrespons, del 2

Många program berör min relation till Israel och mina hebreiska rötter vilket är mycket bra. Är tacksam för all god undervisning jag fått ta del av.

-Bob, Linköping

Jag blir lycklig och välsignad av att se och lyssna. Jag blir inspirerad och välsignad och får bara ännu mer lust att komma in i det som Elohim har för mej och min man. Jag tycker det är lite mysigt att det är på finska för det är mitt modersmål och jag älskar verkligen att få höra hebreiskan, detta underbara språk.

-Marjut, Örnsköldsvik

Har lett mig in i en djupare innerligare relation med ordet (Bibeln).

-Lennart, Göteborg


Berätta gärna vilken betydelse Himlen TV7 har eller har haft i ditt liv. Ange även namn och ort. Skicka din respons till respons@himlentv7.se eller via respons-fältet nere på sidan.

Du kan gärna även skriva en recension på Himlen TV7:s Facebook-sida:https://www.facebook.com/himlentv7?sk=reviews.