Seriestart med Baruch Korman 4/11: Hosea

Hosea är profeten som får i uppdrag att gifta sig med en otrogen kvinna för att illustrera Israels avgudadyrkan och ge deras barn profetiska namn om Guds förkastelse och framtida frälsning.

Messianske juden dr Baruch Korman djupdyker i Skriften och förklarar den utifrån originalspråken hebreiskan och grekiskan.

Baruch Korman har doktorerat i biblisk grekiska och har studerat både vid kristna och rabbinska bibelskolor. Han bor i Israel där han lärjungatränar messiastroende vid sitt studiecenter. Han arbetar även som professor vid Zera Avraham-institutet och har etablerat en organisation som heter Love Israel. Den har en nordisk avdelning, läs mer här: www.loveisrael.eu/sv/ Dr. Korman har undervisat om Bibeln bland annat i israelisk nationell TV och i engelskspråkiga program som visas över hela världen.

Välkommen att studera det profetiska Ordet!

SERIESTART!
Bibelstudie med Baruch Korman: HOSEA
Onsdagar kl. 20.50 på TV-kanalen, från 4/11
Därefter i Play-arkivet här

Förutom på webben kan kanalen ses via gratisappen ”Himlen TV7” och i tv-rutan via Apple TV, Chromecast eller en HDMI-kabel från datorn. I Finland finns vi på flera kabelnätverk. Fråga efter kanalen hos din operatör! Mer om hur man kan se kanalen här.