Ruben Agnarsson går vidare till nya uppgifter, samarbetet fortsätter

Ruben Agnarsson blir vd för ett helägt dotterbolag till evangelisationsorganisationen Heart of Evangelism, den organisation som Sebastian Stakset startade år 2018 och som i somras anordnade stora tältkampanjer i Sävsjö, Tjörn och Piteå.

Mediebolaget kommer bland annat att arbeta med kvalitetsdokumentärer, filmer, tv-produktioner, reklamkampanjer och stora event, med uppdraget att öka Kristus-medvetenheten i Sverige.

I samband med detta slutar han sin anställning på Himlen TV7.

Det har varit en inspirerande och lärorik tid där jag har fått bidra i samband med kanalens etableringsfas i Sverige och därmed blivit bekant med Himlen TV7:s vision, säger Ruben Agnarsson.

Det som utmärker kanalen är ett bland annat ett kvalitetstänkande, mycket duktiga medarbetare och ett omfattande Play-arkiv som är en stor resurs för kristenheten. En Mellanösternbevakning med sändningar varje vardag och en egen studio i Jerusalem visar på en framsynthet som är helt unik. Kanalen har förutsättningar för att kunna bidra till en balanserad syn på vad som faktiskt händer i regionen.

Vi är tacksamma för den tid som Ruben Agnarsson arbetat för Himlen TV7, säger Himlen TV7:s kanalchef Daniela Persin. Förutom att Ruben hjälpt oss att på olika sätt nå ut med kanalens utbud så har han producerat flera intressanta programserier, såsom Politisk hetluft på däck (under Almedalsveckan på Elida), Sverigeaktuellt och Andliga verkligheter med Sebastian Stakset och gäster. Nu under våren ska vi fortsätta spela in en tredje säsong av den populära serien Århundradets mirakel om den moderna Israels tillkommelse och framväxt med Ruben Agnarsson som producent och programledare tillsammans med Max Federmann från Keren Kajemet. Vi ser även fram emot annat programsamarbete i fortsättningen likasom samarbete för att sprida kunskapen om vår Israel- och Mellanösternbevakning från Jerusalem.