Nytt avsnitt 4/2: TV7 Israel – Tecken i vår tid

Se nästa avsnitt i den nya serien från Himlen TV7:s Jerusalem-redaktion om Tecken i vår tid.

Denna gång tar Amir Tsarfati och Jonathan Hessen upp den politiska instabiliteten i Jerusalem och annat som sker bakom kulisserna i regionen, sett utifrån Guds bibliska kalender och planer för Israel och Mellanöstern.

Följ serien om den senaste månadens händelser i Mellanöstern i ljuset av Bibelns profetior.

TV7 Israel – Tecken i vår tid
Avsnitt 2: Politisk instabilitet i Jerusalem
Tors 4/2 kl. 20.15 på TV-kanalen
Repris lör 6/2 kl. 17.30
I Play-arkivet här
Hela serien i Play-arkivet här

Kommande avsnitt sänds tors 4/3 och tors 1/4.

Hes 39:21–22:
”Jag ska uppenbara min härlighet bland hednafolken, så att de alla ser min dom som jag har verkställt och hur jag låtit min hand drabba dem. Israels folk ska inse att jag är HERREN deras Gud, från den dagen och för all framtid.”