NY SERIE 7/1: TV7 Israel – Tecken i vår tid

Årets första nya serie kommer från vår Jerusalem-redaktion!

Det är redaktionschefen och nyhetsankaret Jonathan Hessen som samtalar med den israeliske förkunnaren Amir Tsarfati om Bibelns profetior utifrån aktuella händelser i Mellanöstern.

Serien utgår från Hesekiel 39:21-22. Jag skall uppenbara min härlighet bland hednafolken, så att de alla ser min dom som jag har verkställt och hur jag har låtit min hand drabba dem. Israels folk skall inse att jag är Herren, deras Gud, från den dagen och för all framtid.

Första avsnittet heter Israel från Ps 83 till Hes 38. Det beskriver Israels relation till sina grannländer i dag och jämför den både med när landet utropades och med de framtida scenarier som profetiorna talar om.

De två följande avsnitten sänds i februari, tors 4/2 och 11/2. Därefter blir det ett avsnitt i månaden.

Välkommen att följa Tecken i vår tid!

PREMIÄR!
TV7 Israel – Tecken i vår tid
Avsnitt 1: Israel från Ps 83 till Hes 38

Tors 7/1 kl. 20.15 på TV-kanalen
Repris lör 9/1 kl. 17.30
Därefter i Play-arkivet