Ny serie: Bibelstudie med Baruch Korman om Kolosserbrevet

På onsdag börjar en ny serie: Bibelstudie med Baruch Korman. Det blir en djupdykning i Kolosserbrevet utifrån Bibelns originalspråk hebreiska och grekiska.

I det första avsnittet pekar Korman på att ordet ”tro” är ett överlåtelseord. Överlåtelse är grunden för att kunna leva ett uppoffrande, och utgivande liv.

Baruch Korman har doktorerat i biblisk grekiska och har studerat både vid kristna och rabbinska bibelskolor. Han bor i Israel där han lärjungatränar messiastroende vid sitt studiecenter. Han arbetar även som professor vid Zera Avraham-institutet och har etablerat en organisation som heter Love Israel. Den har en nordisk gren, som man kan läsa mer om här: www.loveisrael.eu/sv/ Dr. Korman har undervisat om Bibeln i bland annat israelisk nationell TV och i engelska program som visas världen över.

SERIESTART:
Bibelstudie med Baruch Korman: Kolosserbrevet
Avsnitt 1: Tron är en överlåtelse
Onsdagar kl. 20:50 på TV-kanalen
Repris: söndagar kl. 19.30
Därefter i Play-arkivet här.
Hela serien kommer att finnas här.

Övriga serier och program:
Baruch Korman – Profetiska tecken på ändens tid
Baruch Korman – Ändetiderna i ljuset av Förintelsen
Samtal: Baruch Korman

Förutom på webben kan kanalen ses via gratisappen ”Himlen TV7” och i tv-rutan via Apple TV, Chromecast och en vanlig HDMI-kabel från datorn. Fråga efter kanalen hos din tv-operatör! Mer om hur man kan se kanalen här.