Nationaldagsbön LIVE 6/6 kl. 19-22

Vi hälsar dig varmt välkommen till Nationaldagsbön LIVE 2021, den 6 juni kl. 19.00-22.00.

Förra året var det 20 000 personer som deltog över Sverige och bad tillsammans för väckelse i vårt land och i år gör Himlen TV7 och Vision Sverige återigen en LIVE-sändning ihop under hela kvällen.

Under kvällen varvas bön med sång och musik, gäster och inslag där vi får höra vad Gud gör i vårt land genom satsningen 100 städer. Satsningen är ett initiativ från Sverigebönen som består av lokala kyrkor och bönegrupper i de 100 största städerna i Sverige som ber för och evangeliserar i sin stad under 100 dagar. Dessa stöds av flera evangelisationsorganisationer. Läs mer om satsningen här.

Sändningen leds av Patrik Sandberg och David Ekerbring från Sverigebönen, Daniela Persin från Himlen TV7 och Irene Andersson från Vision Sverige.

Vi uppmanar dig att vara aktiv och skicka in ett böneämne för din ort. Tillsammans läser vi upp detta i sändningen LIVE och ber med dig. Du hittar all information om sändningen och skickar in böneämnen via länken www.sverigebonen.se/nationaldagen

Sändningen är LIVE och ses på kanalerna Himlen TV7 och Vision Sverige samt på kanalernas Facebook-sidor.

Se trailer här!

Väl mött den 6 juni!
Skriv in vad vi ska be för din ort!
Tillsammans ber vi för Sverige!

Nationaldagsbön LIVE 2021
Sön 6/6 kl. 19-22 på TV-kanalen och Facebook

I Play-arkivet
Skicka in böneämne för din ort på www.sverigebonen.se/nationaldagen
Samsändning mellan Himlen TV7 och Vision Sverige

Sverigebönen som är initiativtagare till sändningen är ett allkristet nätverk med visionen att inspirera och mobilisera bön runtom i vårt land sedan över 20 år tillbaka.