Himlen TV7 satsar på evangeliet: Per Åkvist ny medarbetare

Himlen TV7 vill nå de onådda i Sverige

Den kristna tv-kanalen Himlen TV7 ser möjligheter att nå de många i Sverige som aldrig hört evangeliet med nya evangeliserande program och genom att utrusta församlingar och enskilda i evangeliets tjänst.

Kanalen anställer därför predikanten och evangelisten Per Åkvist, med trettio års erfarenhet av missionsarbete i bl a Etiopien och forna Sovjetunionen. Evangeliet har åtföljts av mäktiga tecken av Guds kraft och Himlen TV7 tror att det är nu dags att åter se mer av evangeliets kraft i Sverige.

– Att nu bli producent och programledare på Himlen TV7 känns som en stor välsignelse, säger Per Åkvist. – Det är inte utan att det finns lite fjärilar i magen, men det är med stor tacksamhet som jag kommer att hänge mig åt mina uppgifter här på kanalen, säger Per Åkvist. Jag kommer att predika evangelium och ge bibelundervisning genom de plattformar som kanalen förfogar över. Samtidigt vill jag lyfta kanalens engagemang för Israel och det judiska folket.

– Vi tror att alla Bibelns tjänstegåvor är viktiga för Kristi kropp, församlingen, säger kanalchef Daniela Persin. Därför vill vi på Himlen TV7 ta steget att själva bli mer utåtriktade och samtidigt betjäna församlingen i Sverige med den evangelistiska tjänsten. Per (och hans fru Abbi) kommer också på sikt att resa och betjäna församlingar så snart läget i landet tillåter det, så kontakta dem gärna för bokningar, uppmanar Daniela Persin.

Utöver engagemanget på Himlen TV7, fortsätter Per tillsammans med sin fru Abbi Åkvist att driva det arbete de byggt upp i Etiopien. Därifrån kommer de att ta med sig reportage och mirakelvittnesbörd som dokumenteras på plats i Afrika.

Välkommen Per!

Det första programmet med Per Åkvist blir Tillsammans ber vi LIVE som sänds mån 20/4 kl. 18.30-20.00. Bönetemat är då Coronaläget och dess olika följder. Tittare som drabbats av corona eller lider av andra följder av krisläget, som arbetslöshet, nedläggning av företag, psykisk ohälsa,våld i hemmet o s v, kan skicka in sina böneämnen enligt www.himlentv7.se/forbon. Per och Abbi Åkvist och David Wikström ber i studion.