Tillsammans ber vi LIVE 3/5 – om frihet från våld i nära relationer

Nästa måndag tar vi upp ett brännhett tema: våld i nära relationer.

Under bönekvällen Tillsammans ber vi LIVE samtalar Himlen TV7:s Sverigechef Daniela Persin och ber med två gäster med stor erfarenhet att hjälpa både drabbade och förövare.

Ewa-Karin Ottoson har både som kognitiv beteendeterapeut och sjuksköterska inom psykiatrin jobbat med missbrukare och deras anhöriga, med kvinnor som haft män som utövat våld hemma och med barn som bevittnat våld mellan föräldrar under rusets inverkan.

Leif Johansson är f.d. kriminalinspektör med 44 år i polisyrket, varav 25 år med utredning av våldsbrott. Han har förhört brottsoffer, misstänkta och vittnen och samverkat med andra myndigheter och organisationer.

Tillsammans ber de till Gud för dig som lider av detta stora relationella och samhälleliga problem. Vi ber i Jesu namn. Vi tror att Jesus kan befria och hela från våldets makt, dess rötter och konsekvenser.

  • SKRIV IN DINA BÖNEÄMNEN VIA forbon@himlentv7.se, Messenger eller helt anonymt via www.himlentv7.se/forbon. Böneämnen som rör temat har företräde i studion, men vi ber för alla böneämnen som kommer in.

Mån 3/5 kl. 19.00-21.00
Tillsammans ber vi LIVE
Se programmet på TV-kanalen eller Facebook.
Dagen därpå läggs det ut i Play-arkivet här.

Kommande live-bönekvällar:
Mån 10/5 Frihet från beroenden. Christian Edlund och Johanna Lindhult från Frälsningsarmén/Starta Om, med programledare: Emanuel Norén. Vi ber om befrielse från beroenden av skärm, porr, droger, alkohol med mera.
Varje måndag kl. 19-21 med avbrott för Israelnyheterna kl. 20.

Kanalen kan ses via webben, gratisappen ”Himlen TV7” och nu även på Smart-TV. Läs mer här om hur du kan se kanalen.