Flera program om den yttersta tiden 19/12

Nu på torsdag sänds flera program om den yttersta tiden och hur man kan förbereda sig på den.

Se dem på TV-kanalen vid den nämnda tiden, eller kolla Tablån för dygnsrepriserna, eller se dem sedan i Play-arkivet när som helst.

TORSDAGEN DEN 19/12

Kl. 19.30
Derek Prince: Hur man möter den sista tiden utan fruktan 3/3
Troendes styrka i den sista tiden ligger i en förkrossad ande och ett ödmjukt liv. Ryttaren på den vita hästen som en bild på den sista tidens evangelisation.

Kl. 20.30
Baruch Korman – Profetiska tecken på ändens tid: Födslovåndor 
Hur global instabilitet kommer att ge upphov till Antikrists välde. Undervisning utifrån Matteusevangeliet 24 och Uppenbarelseboken 6.

Kl. 21.30
I närbild: Robert Adams – Vad sa Jesus om sin återkomst?
Är vi redo att söka i Skrifterna om vad som verkligen står om Jesu återkomst? Robert kände en maning att söka efter sanningen och blev både förvånad och delvis chockad av det han hittade.

Dessutom ett program om hur Guds Ord uppmanar oss att ställa oss till Israel, Böneskola om Paulus böner, en dokumentär om Noa – och mycket mer!

Kl. 19
Eld från Jerusalem: Israel vad ska vi göra
Fyra saker som Guds Ord säger att vi ska göra för Israel, med pastor Oren Lev-Ari

Kl. 20.15
Böneskola: Paulus böner från Andra Tessalonikerbrevet, med Sverigebönens ledare Patrik Sandberg

Kl. 22.00
Noa
Har det verkligen en gång varit en världsvid översvämning? Berör det i så fall dagens människor? En dokumentär med tankeväckande intervjuer av Ray Comfort.

Så mycket fastare står nu det profetiska ordet för oss, och ni gör rätt i att hålla er till det som till ett ljus som lyser på en dyster plats. 2 Petrusbrevet 1:19