Himlen TV7, som i Sverige drivs av föreningen Korsets Stöd rf och i Finland av föreningen Ristin Tuki ry, för register med uppgifter om personer som vill ha kanalens nyhets- och bönebrev, deltar i regelbundna donationsprogram eller via samarbetsavtal, överenskommelser eller annat berättigat intresse står i kontakt med kanalen.

Exempel på personuppgifter vi samlar in är namn, e-postadress, eventuell bakgrundsorganisation, fysisk adress och mobiltelefonnummer.

Personuppgifterna uppbevaras i huvudsak internt på egna servrar med hög datasäkerhet. För nyhetsbrevet samarbetar vi med ett företag i USA (Mail Chimp) som vi har underleverantörsavtal med och som uppfyller integritetsramavtalet mellan EU och USA (EU-US Privacy Shield).

Var och en kan när som helst avbryta samtycken till utskick eller begära att de egna personuppgifterna ändras eller raderas. Det är bara att kontakta vår kundtjänst på respons [ät] himlentv7.se eller ringa via telefonväxeln på 08 51 75 37 70 (Sverige) eller 0400 813 573 (Finland).